Holiday part 1

Assalamualaikum..

Hai cantik , hai comel , hai handsome


Degil betul tangan aku niy , dah  susun dah jadual lepas siap homework baru bleh taip entry , tp tangan niy gatai sangat naa , tak tawu nak buat mcm mne dah , tak sampai hati plak nak pukul sbb nnt aku pon rase sakitnye , haha , so fly with the flow je lahh



Fyi maybe entry holiday niy akan di buat secara bersiri (haiyyaa manyak skema btol) tapi ikut keadaan aku lah , kalo mood aku okey + tak busy , aku akan sambung pulak part 2 , kalo sebaliknya , aku still akan sambung jgak tp maybe bukan dalam masa yang terdekat lah.



Mesti ade yang cakap nanti entry dah lapok ken ken , aikk malu2 plak nak ngaku , haha , tapi akuu tak peduli , aku nak jugak update entry tu nanti , tak peduli tak peduli ,



Holiday aku kali niy aku n family tp tak semua family aku ikut  , abangchik aku , along n ayah aku tak ikut sebab dorang ade hal yg mustahak , destinasi percutian aku kali niy di Cameron highland (fuyoo ayat wakaka) , malas nak pergi holiday jauh2 ,



Lokasi : along the way to go to the Cameron highland

#1


#2


#3



#4


okey then , peace bye




Watlek^Watpeace^Muahh

3 comments:

miss kk said...

jom join!

http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

miss kk said...

jom join!

http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Anonymous said...

Get Unlimited full movies directly on your computer TV or mobile - http://unlimited-full-movies.com
If you want to watch premium movies from a variety of genres on your computer with NO monthly payments, NO extra hardware, and absolutely NO restrictions, then FullMovies is your best choice...
What are the benefits of Full unlimited Movies?
• 100% legal - not a p2p service
• unlimited access for a one time fee - never again pay for each movie!
• all-in-one membership - receive full access to massive movie database
• user-friendly hassle free quick downloads
• no additional hardware required - download and watch!
Get instant access now and start watching unlimited full movies here:
http://unlimited-full-movies.com

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012