My Result ^^ Ohh PMR.



Assalamualaikum..
Ehem ehem testing testing 1212 , *ehh poyo lah kau* hahahaha ada aku kesah..???

Hai korang sihat..???dh makan..???dh minum..??Jawab dalam hati je okay ^^ muahahah

19/12/2012..tarihk yg ditakuti oleh semua student form3 *mak aihh skemanye ayat..aku cakap mcm tu sebab aku pon student form3 jgak ofkos aku tau prasaan dorang :P okeyy sepp siket sbb memahami..

Dh namanye pon ambil result kan balik tu berpuluh2 call aku dapat *kau bajet kau retiss* hahaha..Dan soalan fevered dorang mestilah “BERAPA A” sampai naik trending kat twitter sane :)








Alhamdulillah aku bersyukur sangat walaupun tak dapat straight A tapi tetap okey bg aku , Aku dapat 8A 1B..huhuhu..

Aku ambil 9 subjek dan ramai orang ingat yg B tu konpem bhasa arab..hahhaha tp sebenarnya yang B tu GEOGRAFI ,

Stress betol aku dengan GEO niy buat spoil je , masa percubaan A adoyaiii…tapi apa2 pun aku still bersyukur dengan apa yang aku dapat maybe ada hikmah disebalik semua tu *acewaahh

Ape ape pon aku nak ucapkan :

·         Thanks kepada cikgu-cikgu aku yg banyak membantu aku , ajar aku sampai aku betul2 paham dan sabar layan kerenah aku yg memening kan kepala otak mereka tu , kejap dapat A kejap tak dapat..acana tu..??

·         Thanks kepada ibu bapa aku yg bnyk hbiskan duit untuk byar personal tuisyen dekat rumah and bg semangat dan doa..


·         Thanks jgak kat kawan-kawan aku terutama aina dan shuhaidah bnyk jgak bantu aku dalam pelajaran

Walaupun aku tau dorang tak baca apa yg aku tulis niy*mke sedih..tapi sekurang-kurangnya aku dapat hargai dorang dengan cara macam ini..kau hadoo..???hahahha


Follow kalau rjin :  Twitter


Last but not Least










Watlek^Watpeace^Muahh

Perbezaan Antara Nikon dan Canon.


Assalamualaikum..
Hai korang..semangat aku menaip hari niy sbb hmmmm *tunduk bawah , aku dh lama tak hupdate ape-ape kan . Kali ni aku share dgn korang pasal…ce tengok tajuk sket..dh Nampak dh , aku nak cerita pasal tu lah

Aku sebagai pengguna camera NIKON bukan nak sebelah kan Nikon :) sebab tu aku nak share dengan korang tentang kebaikan dan keburukan NIKON DAN CANON

So here we go

Nikon, adalah jenama kamera yang sudah lama berada di pasaran, Zaman Model FE ( Filem 35mm ) seingga lah hari ini tetap berada di pasaran.  Nikon sentiasa upgred teknologi untuk memberi gambar yang berkualiti dan terbaik. Pada pendapat aku, Harga sebuah Kamera Nikon Lebih Mahal dari kamera Canon... Kelemahan yang terdapat pada Nikon dari segi harga. Kamera Nikon selalunya di gunakan di Studio Fotografi kerana Kualiti gambar nampak lebih meyerlah dan menarik dari segi Tone, Shadow, Color dan Mode dalam gambar itu..


Canon, Tidak asing lagi dipasaran. Ramai pengguna menggunakanya  kerana harganya agak lebih murah dari Kamera Nikon. Selalunya kamera Canon di gunakan untuk mengambil gambar yang pergerakanya laju sepeti F1, Bola sepak, Bot Laju dan beberapa aktiviti yang melibatkan pergerakan yang laju. Kelemahan kamera Canon dari segi Contrast gambarnya agak tinggi sedikit dari Nikon. Sekeping gambar yang di ambil dalam keadaan sama F: Speed dengan nikon, kualiti gambar Canon agak cerah dan putih sedangkan nikon lebih gelap sedikit. kepunggunaan kedua kamera ini hampir sama. Perbezaan kedua kamera ini dari segi kedudukan ( Button ) yang boleh di ejas atau Playback gambar serta setting dalam menu.

Tapikan..korang pernah dengar tak yang barang mahal selalu nye baik..???Pada aku , aku setuju. Memang betul kalau kauorang bandingkan lens canon dan Nikon..lens canon lebih murah berbanding Nikon yang mencecah ribu ringgit , Tapi korang kene jgak ingt hasil dia maybe lebih baik dri canon WHO KNOW RIGHT..???

Tapi terpulang kepada individu tersebut jgak kan , tengok dulu poket sebelum buat keputusan supaya tak merana kemudian hari




Watlek^Watpeace^Muahh

Jom BW Sambil Follow Sambil Lebam


Nak join jgak..???Klik je kat banner tu 

Assalamualaikum ,

Hai awak , awak dan awak senyum sket :) , haha

Hbes je PMR blog niy dh tak update2 pon , tak tawu lah knape :( woiii spe yg dh mandrem blog niy , hakktuihh btol :) hahahaha (gurau je jgn nak sentapsentap ) . Bkn tade idea tp malas gile vavengg nak taip..apo masalah pon tak tawu lah *sadiss btol* Jd tak nak membiarkan blog niy di penuhi sawang dan sarang labah-labah , aku pon join lah segmen-segmen yg ade bg permulaan untk aku meng-hupdate blog yg terchenta niy (chewahhhh)

Watlek^Watpeace^Muahh

It’s a Normal

Assalamualaikum..




Hai awok , hai stalker , hai readers ,


Manusia yang normal pasti akan ada masalah even tok imam pon sure ada masalah , haha , normal lah tu weyhhh ,

Ade la sesetengah org ckp kat aku mcm “bestkan hidup hang ezzah , happy je aku tgk , takde langsung masalah , jelesnye” dan ade  lah lagi ayat yg lebih kurang smelah ,

Aku cme tersenyum je bled orang ckp mcm tu tp dlm hati dok menyumpah , kepala lutut la ang ckp aku tde masalah , ang ingt aku tak normal pe , takkan lah aku kne tulis kat dhi aku “aku ade masalah” kot , awat tengin sgt naa ,

Aku jnis tak ske share2 masalah aku dgn orang termasuklah family aku sndiri , aku pon tak tau nape , mmg la aku happy , takkn nk buat muka masam je 24 hours hoho lagi bertambah tensyen makk nyahhh oiii ,


Selagi aku boleh simpan , aku akan simpan , aku kan kuatt  hewhew


p/s : follow my twitter https://twitter.com/EzzahWahab


Watlek^Watpeace^Muahh

Bubbly Segmen 2012: Exchange Link Jom?


^ mcm biasa okeyy , klik banner ^


mls pulak nk buat entry , jadinya join jelah segala segmen yg ado , 

Watlek^Watpeace^Muahh

At the End



Assalamualaikum


Alhamdulillah wa syukurillah wa innalillah..erk ^^tershashul plak , kau orang jgn nak sentap2 pulok , berdosa , tak kuasa mak nak layan , puihhh :)

Mengikut kiraan bulan islam dan bulan masihi berserta bulan rejab dan termasuk bulan syawal , dh lama gile vaveng aku tak meng-hupdate blog yg buruk lagi huduh niy (syahdu aku)

Skrg niy rase kpale otak ringan giler mcm kapas (okeyy aku tipu) lepas hbes exam pmr yg mengharu-biru hitam kan hidup aku , mesti ade org ckp “bru hbes pmr blom spm lagi tu pon nak kecoh” ehh kesah plak aku , ske atiy lerr , puihh (sentap kejap)


Aku nak ucapkan thanks a lot kpd org yg follow aku dri segmen “tambah follower sampai lebam” and bebanyak sori sbb tak follow sorang pon balik ^^jangan nanges eh , buruk rupa nnt^^ . Skrg niy aku akan follow korang semua sampai lebam lah kan , bkn sengaja taknak follow korang mse awal2 segmen hari tuh tp exam nk dekat sgt aku mls lah nk bukak lappy niy , wa takut tergoda , hakktuihhh punya ayat .

Notakaki : ayat kasaq sket habaq korang , minta map yek .

jom follow twitter kite : https://twitter.com/EzzahWahab

Watlek^Watpeace^Muahh


Watlek^Watpeace^Muahh

"Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam"


mcm biase yg uollss , nk join klik banner omeyyy tu ,,


Assalamualaikum

hyehye dh lme tak mengupdate blog :- acano nk update lgi 2 minggu dh nk pmr , tp tgn niy gatai jgak nk bkk blog , tgh syok usha2 wa trjumpa lah segmen niy , 

FOLLOWERS WA SKRG : 280

Watlek_Watpeace





Watlek^Watpeace^Muahh

Don’t Be A BusyBody

Assalamualaikum..


Hi how are you..???
I fine , thank you  :)


“Hey kau sape sebok nak jage tepi kain orang , kau sendiri pon kain koyak rabak , ade hati nak sebok hal orang”
 




Haiyo , haiyo
Mesti korang selalu dgr ayat mcm tu kan kan kan , kalo tak sebiji mcm tu maybe lbeh kurang lah ken ken ken ,




I’m here today to tell you ,
Tak payah lah sebok nak jage hal orang lain , tapi tak bermakna kita tak boleh tahu langsung hal orang lain , berpada-pada lah kan , jgn lah bg orang tu rimas n bengang dgn korang , kalo dh tnya skali tu , jgn lah nk tnya lagi , pham2 je lah kan kan . Kalo aku pon orang dok sebok nk tnya banyak kali , mahu aku angkt tangan , wohoooo , jgn maen2 ngan aku , ecececehh




Tak bermakna juga kita tak boleh nak nasihatkan org , kalo dia tersasar jalan or anything yg perlukan bimbingan lah kan , cukup lah kita nasihat kan dia skali , kalo dia taknak dgr , up to her/him lah kan . Kita dh nasihatkan , so dia ade otak bleh piker lah kan kan




Bagi orang yg ske sngt busybody or mulut longkang niy , ble seseorang tu dh story something ngan korang , please lah ye jgn nak heboh2 kan , hormat lah sket perasaan org , cermin dulu diri tu , hebat sgt dh ke..???sempurna sgt dh ke..???AM I RIGHT..???



p/s : entry niy bkn untuk korang je but buat peringatan untk aku jgak , wkwk
p/s again : sesiapa yg trase tu , hahaha , cepat2 lah ubah diri tu
p/s again again : harap terasa kpd yg berkenaan
p/s again again again : eh , eh , eh
P/s again again again again : muahh..!!!sayang korang

Wassalamualaikum..
Watlek , Watpeace , Bubye..!!


Watlek^Watpeace^Muahh

You’re not Hipocrite


Assalamualaikum..
Hai hai..




"Eleh, kau pakai tudung pun bukannya ikhlas. Hipokrit!"

"Bajet baik la konon nak nasihat aku! Munafik la weyh!"
"Eh, sejak bila jadi pak lebai ni? Dah pandai cakap halal haram ni? Munafik betul!"

Sakit telinga mendengar sakit lagi dalam hati.Kerana kata2 yang mcm nil ah ramai yang tersungkur.Niat nak berubah terus tak jadi sebab kata-kata yang macam sampah niy..Ini lah cabaran untuk  orang2 yg ingin berubah kea rah kebaikan , akan menerima kata-kata hinaan dari kaum sebangsa dan seagama dengan kita.

Adakah Orang Yang Mahu Berubah Itu Hipokrit?

Tidak! Sama sekali bukan munafik orang yang mahu berubah. Sebaliknya, tindakan untuk berubah itu tindakan orang bijak dan berani. Maka,
izinkan saya menyatakan penghargaan saya kepada anda yang sedang berusaha untuk berubah. Anda seorang wira! Anda seorang pejuang! Dan anda seorang yang cantik di mata Tuhan.

Janganlah berhenti. Dalam banyak tempat dalam Al-Quran, Allah menyatakan bahawa manusia akan diuji. Diuji, dan terus diuji hingga diyakini, siapa yang dalam kalangan kita yang benar-benar 'bulat' hatinya untuk mencari wajah-Nya.

Ujian ini Allah timpakan kepada kita seperti tangga. Selepas kita memanjat satu tangga, kita akan memanjat satu lagi. Kemudian, satu
lagi, dan satu lagi. Hinggalah kita mencapai puncak iaitu wajah redha-Nya. Antara ujian yang paling berat ialah penerimaaan masyarakat, ahli keluarga dan kawan-kawan kita.

Bagi yang lemah, pasti mereka akan berhenti memanjat hanya kerana label munafik atau hipokrit yang diberikan orang. Tuduhan yang
tersangat salah! Saya tertarik dengan satu hadis:
Rasulullah s.a.w telah bersabda yang maksudnya: "Bacalah al-Quran dan menangislah, dan jika tidak boleh menangis buat-buatlah menangis" - Hadis riwayat At-Tabrani.

Saya paling tertarik dengan perkataan 'buat-buatlah menagis'. Bukankah pada zahirnya, 'buat-buat' tu bererti berlakon? Adakah kita mahu
menipu Allah?

Tidak. Sama sekali tidak. Sesungguhnya Allah itu Maha Tahu dan Paling Faham akan manusia. Dia tahu, bahawa untuk manusia menjadi hamba yang baik, dia tidak akan dapat terus jadi baik. Dia harus melalui proses yang panjang. Sedikit demi sedikit, perubahan akan berlaku.


Allah tahu segalanya. Dia tahu bahawa kita ada limit atau batasan. Kita tidak akan mampu terus berubah dengan mendadak. Kita hanya akan mampu berubah, sedikit demi sedikit. Kerana itu, Allah tak memberatkan kita dengan 'mesti menangis', sebaliknya Allah sediakan kita
keringanan, jika kita tak mampu, buat-buatlah menangis.


Dengan erti kata lain, jika kita tidak mampu jadi manusia yang terbaik, maka kita latihlah diri menjadi manusia yang baik! Lama-kelamaan, pasti kita akan dapat jadi yang terbaik. Bukankah mentol yang ada pada hari ini adalah hasil daripada ratusan kegagalan Thomas Edison? Saya pasti, kalau Thomas Edison berjiwa kecil, pasti dia akan putus asa apabila dicaci.
Untuk mencapai kesempurnaan iman, jangan takut mencuba menerima cacian.

Kesimpulan

Tak payah nak peduli dgr kata2 sampah mcm tu..yang sihat korang yang sakit juga korang . Yang masuk neraka korang yang masuk syurga pon korang , Takde ape pon dgn kata2 mcm tu , tak bawa kemana pon..

ps : aku lupe link blog yg aku bce artikel niy , tak bleh nk letak credit , sorii ye

Wassalam , Peace , Bye
 

Watlek^Watpeace^Muahh

Holiday part 1

Assalamualaikum..

Hai cantik , hai comel , hai handsome


Degil betul tangan aku niy , dah  susun dah jadual lepas siap homework baru bleh taip entry , tp tangan niy gatai sangat naa , tak tawu nak buat mcm mne dah , tak sampai hati plak nak pukul sbb nnt aku pon rase sakitnye , haha , so fly with the flow je lahh



Fyi maybe entry holiday niy akan di buat secara bersiri (haiyyaa manyak skema btol) tapi ikut keadaan aku lah , kalo mood aku okey + tak busy , aku akan sambung pulak part 2 , kalo sebaliknya , aku still akan sambung jgak tp maybe bukan dalam masa yang terdekat lah.



Mesti ade yang cakap nanti entry dah lapok ken ken , aikk malu2 plak nak ngaku , haha , tapi akuu tak peduli , aku nak jugak update entry tu nanti , tak peduli tak peduli ,



Holiday aku kali niy aku n family tp tak semua family aku ikut  , abangchik aku , along n ayah aku tak ikut sebab dorang ade hal yg mustahak , destinasi percutian aku kali niy di Cameron highland (fuyoo ayat wakaka) , malas nak pergi holiday jauh2 ,



Lokasi : along the way to go to the Cameron highland

#1


#2


#3



#4


okey then , peace bye




Watlek^Watpeace^Muahh

HARIMAU MALAYA

Assalamualaikum..
Hai peeps , hai stalker , hai readers , hai sayang , hai awok , hai semua



Perghh..rindu btol kat blog niy lah , muahhhhhhhhh , susah btol nak update la skrg niy , bnyk pulokk benda yg kne buat , tak macam dolu2 , anytime je update blog , semua niy PMR punye pasal lahh , ishh , maen jauh2 lah pmr oiiii , tensyen mak , hahahahahah




Tak mo cite banyak2 nak letak je gamba ,




Aku tawu lah korang dh ade bju harimau Malaya ken ken , heh podahh , mesti ade org ckp “t upon nak kecoh ke” , ahhhhhhhh , aku peduli hape , aku nak letak jugak , nak nak , (sambil hentak kaki) wakaka ,





Kalo sape yg tak suke , cepat2 klik pangkah taw , kalo tak reti nk klik pangkah , amek latop yg kau pegang tu campak jauh2 , konpem korang takkan sakit hati , paling kurang mybe korang akan sakit jiwa je , okey lah tu ka dari sakit hati , hehehe





Okey no more talk2 ye darling , enjoy this ugly picture from me ,




#1 hye , meet me nur ezzah , ( muke tengin aku ) abg aku ckp , mcm nak hempuk je dia ngan kamera mse tuh , dengki le tu muke dia hudusss hahaha, 


#2 muka malu2 , ade mcm gadis melayu terakhir tak..??? ohh shit okey aku pham , hahaha


#3 okey gamba niy kalo korang perasaan dia mcm goyang sket kan , keje abg aku lah , sket punye dengki je adik dia yg comeyy niy nak tangkp gamba , mse niy dalam kete , saje je bwak kete kiri kanan , argg tension nye ngan abg sorang niy , 



#4 sumpah muke aku tak selicin niy , hahaha , aku mmg dilahirkan untuk bercakap jujur , wkwk


#5 err , alahai comeyy nye dia , kahkahkah , aku mmg suke perasann , sila muntah jauh2 ye , 


#6 okey aku silap edit ehh gamba niy , ceyytt , hilang keputihan aku ,


#7 gamba niy fake okeyy..motiff..???aku gelap kat gamba niy , haha , lomo aku tak menjadi , huhuhu , tak pro lagi aku rpenye , haha



#8  aku rase gamba niy mcm sme je dgn atas kan kan , okey abaikan , peace yaww


#9  last but not least , ezzah wahab , 




Okey finish , enjoy yaw , nak muahhhhh sikit , hahahah , okey bye peeps , 





Watlek^Watpeace^Muahh

Notebook Baru


Hai peeps , hai korang , hai stalker , hai readers ,
Akhirnya dapat juga aku post entry kat blog yg ter-chenta niy selama niy tahan je tgn niy dari menggedik nak menaip hihi , semuanye exam punye pasal , so skrg mmg btol2 lepas gian woo walaupun esok ade lagi 2 paper , bhase arab n geo ,


Okey2 stop sebelum aku bukak hikayat aku kang , baik aku  stop dulu , wkwk


Ce korang tgk tajuk tu , hihi buat mke poyo sket okeyy , haha , hari sabtu minggu lepas tu kan kan kan la hari sabtu le , okey stop , aku kne g smk yuk choy , korang tawu kan kat mne , kalo yg tak tawu tu pegi bukak lagi satu tab cari map , hihi


Aku pegi sne kan kan kan haha , aku aku aku (haisshhh asal ttbe gagap niy) aku kne amek notebook lah aishh  itu pon tak dapat tangkap , ngeee~~~


Mesti korang pelikkan ape kejadahnye org nak bg aku notebook kan , tu la korang tak ikut perkembangan smase , ceyhhh podah ayat tak bleh blah wkwk , aku dapat computer 1 malaysia okeyyy uolss , hahaha , mke poyo tak hengat , haha


Mle2 pelik jgak mcm mne nme aku bleh terpilih untuk computer 1 malaysia tuh sbb kalo tgk syarat dia pendapatan parents kne bwah rm 3000 , mmg aku tak layak lah kan , rpe2 nye aku dpt sbb pelajar cemerlang erk bukan lah cemerlang tapi kira okey lah , hehe (ayat merendah diri)


Ape2 pon thanks to kerajaan bg notebook yg kecil mcm buku tulis niy kat aku , senang lah nk online fb 24 jam kan kan kan erkkk kantoiii , hahaha ,



Ps: okey bye korang nk studi jap , wooo , books come to mummy come come , alololo , hahaha , otak dh tak btoi , okey bubye muah kiri muah kanan sikit , wkwk

Ps:actually this entry suppose to be post on Wednesday but line broadband was very slow like hell , haha , so enjoy your reading my dear , 



Watlek^Watpeace^Muahh

Segmen : Kite ade blog


Assalamualaikum,

Hello , hello , okey malam niy ezzah nak try lah buat satu segmen yang simple gilak ahh , ezzah harap korang sudi join segmen niy ye , nervous je nak buat segmen , yelah first time nak buat , harap sangat korang bgi sokongan ,

Syarat-syarat :
Ø  Follow blog ezzah (wajib)

Ø  Tajuk entry korang mestilah Segmen : Kite ade blog
Ø  Korang copy banner kat atas tu then link kan skali ke blog niy
Ø  Buat satu entry tentang segmen niy n tulis kan pengalaman korang sepanjang berblog-ing niy (kalau korang rase malas taknak buat pun takpe)

Ø  Tinggalkan link korang kat komen okey

Simple je kan , harap korang sudi join ,

Hadiah..???hee~~~alamak takde bajet lah , tapi ezzah akan pilih 3 blog mengikut random.org , dan blog yg terpilih tu ezzah akan tempekkan banner dorang kat blog ezzah selama sebulan ,

Tarihk tutup adalah pada 27.04.2012 (minggu hadapan)


Watlek^Watpeace^Muahh

Segmen Komen Blog By Hansya

mcm biase ye sygg klik banner , 

Assalamualaikum, 

hye2..lame dh tak joi segmen2 niy , bz sangat nak menyiapkan folio2 , aishhh tension , kali ini ezzah nk join segmen by Hansya , jom lah korang join ramai-ramai ye , 

okbaii , peace , 

Watlek^Watpeace^Muahh

Projek 100 Blogers

nak join jgak ye kome , meh klik sini

niy lah gamba org nye , 

antara kriteria nye :
  1. mempunyai trafik sehari dalam 500 uv (sekurang-kurangnye lah)
  2. bukan blog yg di copy paste atau pon isu2 sensitif
  3. tidak terikat dengan mane2 syarikat pengiklanan
itulah serba sedikit kriteria yg diperlukan , jom lah kita sertai ramai2 ye , 

ok bye , peace

Watlek^Watpeace^Muahh

We are The Champion

Assakamualaikum..

Hye peep , how are you today..???harap2 korang sume sihat lah ye , dh makan ke blom..???blom ..owh kesian , cepat2 lah g makan nnt kne gastric pulak kome ,
Enrty kali ini , aku nk ceritakan kt korang , yg kteorg kalah bola jaring..!!!hahaha , bangga plak aku kalah , okey mesti korang pelikkan kalau tgk tajuk kt atas tu , gayanye kteorg menang lah kan kan kan , haha , itu sume dusta belaka , hahaha

Walaupun kteorg kalah , tp aku still ckp yg kteorg championnnnn , kenapakah..???bagaimanakah..???mengapakah..???gilakah..???hahaha , mesti korang akan tnya mcm tu kan kan kan , tak payah nak malu2 lah , ngaku jelah , haha

Kalo tak aku yg ckp champion , spe lagi yg nak ckp , yg dorang tahu kutuk2 org je , cbe main sket tgk hebat ke tak..!! ckp mmg le senang , try lah maen baru dorang tahu senang ke susah pastu meh sini aku plak yg nk kutuk dorang ,

Cubalah hargai sket ape yg dh org buad , sekurang2 nye ade jgak name skulah megat kt pertandingan tu drpd takde , pada aku menang kalah adat lah kan , aku tak menyesal pon kalah series aku ckp , sbb kteorg dh cube yg terbaik cme nasib tak menyebelahi kteorg , mungkin ade hikmahnye kan..???

Date : 3.04.2012

Avenue : SMK Ave Maria

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Nota kaki : posisi aku "wa" , try la cari aku kt gamba2 kat atas niy , 




Watlek^Watpeace^Muahh

Hadiah yang Tak Disangka2.

Date : 31.03.2012
Place : smk jati

Assalamualaikum..
Hye korang , sihat..???kalo tak sihat cepat2 jumpa doctor ehh , nnt melarat plak, back to the topic , apo bonda tu jangg oiii , hahaha

Alhamdulillah , penat otak aku menghafal 8 surah dlm mse seminggu , akhirnya dpt jugak tempat-3 dlm pertandingan MTQ-hafazan peringkat zon , mmg tak aim langsung nk dpt tempat sbb mse pertandingan diadakan aku tak dpt jwb 1 soalan drpd 5 soalan , dgn lagu tde , mmg sungguh2 terkejut woo mse pengerusi majlis sebut nama aku , 

#1

#2

Lepaskan penat setelah pulun menyiapkan nota sejarah



Watlek^Watpeace^Muahh

Summer camp.

Date : 2.03.2012 – 4.03.2012
Place : BTN Ulu Kenas

Assalamualaikum..
Hye korang , kali niy ezzah nk cte kt korang pasal summer camp..!!!camp niy mmg tde kne mngene ngan kaji cuace dll camp ini untuk kecermelangan pelajar , bnyk jgak skulh yg anta slah satunye mesti lah SMK DR.Megat Khas , hihi ,
Dekat sini ezzah dpt blaja teknik2 jawab kertas untuk PMR , tgk caranye mmg senang tp kalo buad sendiri susah kot , takmo cte panjang2 lahh , tgk jelah gamba kat bawah niy ,
Ohh sebelum ezzah terlupa , smkdmk cme anta 6 orang sahaje plajar tgktan 3 (4 laki 2 pompuan)

#1 nametag summer camp ( beriya nk tunjuk dkt kome hihi)


#2 kawan aku ngan budak skulh sri ampang


#3 aina karmila n nur ezzah (spe lagi tinggi)hihi


#4 alolo sian mke dia separuh je ,


#5 skali lagi spe lg tinggi , hihi


#6 alahai kecil molek sungguh kwn baru aku niy


#7 awekk cunn maa , spe mawu , hihi


#8 hye2 peace


#9


#10 eh2 omeyy tak..???kahkah

Ps:sori gamba tak brape nk sharp almaklumlah gne phone je , tak bwak kamera mse niy ,

Nota kaki : kami tak peramah so tak dpt la ramai kawan baru , sorang dua je , tu pon dorang yg tego dulu , nk harapkan kteorg mmg takk lah , bukan sbb sombong erk cme tak brape nk peramah , hihi




Watlek^Watpeace^Muahh

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012