At the End



Assalamualaikum


Alhamdulillah wa syukurillah wa innalillah..erk ^^tershashul plak , kau orang jgn nak sentap2 pulok , berdosa , tak kuasa mak nak layan , puihhh :)

Mengikut kiraan bulan islam dan bulan masihi berserta bulan rejab dan termasuk bulan syawal , dh lama gile vaveng aku tak meng-hupdate blog yg buruk lagi huduh niy (syahdu aku)

Skrg niy rase kpale otak ringan giler mcm kapas (okeyy aku tipu) lepas hbes exam pmr yg mengharu-biru hitam kan hidup aku , mesti ade org ckp “bru hbes pmr blom spm lagi tu pon nak kecoh” ehh kesah plak aku , ske atiy lerr , puihh (sentap kejap)


Aku nak ucapkan thanks a lot kpd org yg follow aku dri segmen “tambah follower sampai lebam” and bebanyak sori sbb tak follow sorang pon balik ^^jangan nanges eh , buruk rupa nnt^^ . Skrg niy aku akan follow korang semua sampai lebam lah kan , bkn sengaja taknak follow korang mse awal2 segmen hari tuh tp exam nk dekat sgt aku mls lah nk bukak lappy niy , wa takut tergoda , hakktuihhh punya ayat .

Notakaki : ayat kasaq sket habaq korang , minta map yek .

jom follow twitter kite : https://twitter.com/EzzahWahab

Watlek^Watpeace^Muahh


Watlek^Watpeace^Muahh

No comments:

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012