We are The Champion

Assakamualaikum..

Hye peep , how are you today..???harap2 korang sume sihat lah ye , dh makan ke blom..???blom ..owh kesian , cepat2 lah g makan nnt kne gastric pulak kome ,
Enrty kali ini , aku nk ceritakan kt korang , yg kteorg kalah bola jaring..!!!hahaha , bangga plak aku kalah , okey mesti korang pelikkan kalau tgk tajuk kt atas tu , gayanye kteorg menang lah kan kan kan , haha , itu sume dusta belaka , hahaha

Walaupun kteorg kalah , tp aku still ckp yg kteorg championnnnn , kenapakah..???bagaimanakah..???mengapakah..???gilakah..???hahaha , mesti korang akan tnya mcm tu kan kan kan , tak payah nak malu2 lah , ngaku jelah , haha

Kalo tak aku yg ckp champion , spe lagi yg nak ckp , yg dorang tahu kutuk2 org je , cbe main sket tgk hebat ke tak..!! ckp mmg le senang , try lah maen baru dorang tahu senang ke susah pastu meh sini aku plak yg nk kutuk dorang ,

Cubalah hargai sket ape yg dh org buad , sekurang2 nye ade jgak name skulah megat kt pertandingan tu drpd takde , pada aku menang kalah adat lah kan , aku tak menyesal pon kalah series aku ckp , sbb kteorg dh cube yg terbaik cme nasib tak menyebelahi kteorg , mungkin ade hikmahnye kan..???

Date : 3.04.2012

Avenue : SMK Ave Maria

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

Nota kaki : posisi aku "wa" , try la cari aku kt gamba2 kat atas niy , 




Watlek^Watpeace^Muahh

2 comments:

Shafina Sofian said...

Ehhh , ada jugak laa ni ? Soo kenal lah dengan a cha . Emm , tahniah korang . Tapi awat lahh tak jumpa harituu , -.-

neRdy pakOuR said...

mmg la tak jmpe , akk under 18 hari isnn sye under15 ari slase ,

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012