Summer camp.

Date : 2.03.2012 – 4.03.2012
Place : BTN Ulu Kenas

Assalamualaikum..
Hye korang , kali niy ezzah nk cte kt korang pasal summer camp..!!!camp niy mmg tde kne mngene ngan kaji cuace dll camp ini untuk kecermelangan pelajar , bnyk jgak skulh yg anta slah satunye mesti lah SMK DR.Megat Khas , hihi ,
Dekat sini ezzah dpt blaja teknik2 jawab kertas untuk PMR , tgk caranye mmg senang tp kalo buad sendiri susah kot , takmo cte panjang2 lahh , tgk jelah gamba kat bawah niy ,
Ohh sebelum ezzah terlupa , smkdmk cme anta 6 orang sahaje plajar tgktan 3 (4 laki 2 pompuan)

#1 nametag summer camp ( beriya nk tunjuk dkt kome hihi)


#2 kawan aku ngan budak skulh sri ampang


#3 aina karmila n nur ezzah (spe lagi tinggi)hihi


#4 alolo sian mke dia separuh je ,


#5 skali lagi spe lg tinggi , hihi


#6 alahai kecil molek sungguh kwn baru aku niy


#7 awekk cunn maa , spe mawu , hihi


#8 hye2 peace


#9


#10 eh2 omeyy tak..???kahkah

Ps:sori gamba tak brape nk sharp almaklumlah gne phone je , tak bwak kamera mse niy ,

Nota kaki : kami tak peramah so tak dpt la ramai kawan baru , sorang dua je , tu pon dorang yg tego dulu , nk harapkan kteorg mmg takk lah , bukan sbb sombong erk cme tak brape nk peramah , hihi




Watlek^Watpeace^Muahh

5 comments:

ezyra daniel said...

alololo...chomey2 je adx2 nie.heheh...gudluck 4 ur PMR

neRdy pakOuR said...

@ezyra daniel

thanks..!!!

Natasya Naslin said...

=) good girl msuk summer camp ! =p hihi.. untongla dapat kwn baru .. posing kemain gi..

gudluck PMR ! Straight A's k! =p

Shima Yahya said...

wahhh cmm syokkk je :D

Mia Cadbury said...

semua boleh jadi model ^^, gudluck :)

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012