Jom BW Sambil Follow Sambil Lebam


Nak join jgak..???Klik je kat banner tu 

Assalamualaikum ,

Hai awak , awak dan awak senyum sket :) , haha

Hbes je PMR blog niy dh tak update2 pon , tak tawu lah knape :( woiii spe yg dh mandrem blog niy , hakktuihh btol :) hahahaha (gurau je jgn nak sentapsentap ) . Bkn tade idea tp malas gile vavengg nak taip..apo masalah pon tak tawu lah *sadiss btol* Jd tak nak membiarkan blog niy di penuhi sawang dan sarang labah-labah , aku pon join lah segmen-segmen yg ade bg permulaan untk aku meng-hupdate blog yg terchenta niy (chewahhhh)

Watlek^Watpeace^Muahh

29 comments:

cik Que said...

dtg dri segmen sama...slmt berkenalan...^___^

Sa Michaisi said...

Ewaaah , hehe . Okay dah ;) . Senarai peserta pun dah masukkan

Ci Kecil said...

YANIE datang dari segmen yang sama :] jemput ke blog saya yerr awak :)saya dah follow awak sekali :)
http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Aseraf Hilman said...

terjun gaya cicak men.. dushhh ! dari segmen yg sama.. jemput folo.. :)

http://encikkhalifah.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

YasminRoslan said...

hi , saya datang dari segmen yang sama :)

http://ceritayaya-yaya.blogspot.com/2012/11/segmen.html

Haziqah and atiQah said...

Golek-golek sini dari segmen yang sama. ^___^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html


join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Cik Wieda said...

bw sini :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

Nurul Syazleene said...

Dri segmen yang sama. followed u, follow me back, (^_^) http://diarybudak-2.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

amy fendi said...

BW sini, dari segmen yang sama http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Jom join Giveaway Fatini http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Reena Shukri said...

reena singgah sini..dari segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenjom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

miszfazierra said...

salam, hi awak, jejalan sini jenguk2 awak. btw, salam kenal yup! done follow here ;)

http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

jum folo sini plaks~

Azwar Syuhada said...

done follow ! dari segmen yang sama. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow.html

syaz syasha wanie said...

Anda di tag :) jemput join yaa http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Ahmad said...

pelan-pelan kayuh dari segmen yg sama ^^

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Fatin Nabila said...

Dari segmen yang sama ^^V

http://sayamenangcontest.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dr segmen yang sama...

D i n said...

dari segmen yg sebijik hehe

http://dingraphic.blogspot.com/

Engku Muzahadin said...

Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni. Dah lama FOLLOW sini :-) Salam Perkenalan ^_^

Dari segmen yang sama;'

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

wawa lalola said...

dr segment yg same ;;
http://blogcikwawalalola.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

tieyadora said...

haii dari segmen yang same.. salam kenal n dah folow awak :)
http://tieyadora-kisahdongengsaja.blogspot.com/

Iman Lee said...

http://iman-lee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai.html

dtg sini ye budak kecik :P gud luck tau PMR

leogurl94 said...

Datang kemari.. ^^ dari segmen yang sama :)

http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Weeya Mahadzir said...

Dari segmen yang sama http://weeyastoly.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html Dah follow awak . Jom follow I balik ? :)

Anis Farhana said...

Hai . selamat pagi . singgah sini dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam_29.html

Zahrina said...

dari segmen yang sama.:)
saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Zahrina said...

dari segmen yang sama.:)
saya dah follow awak jemput ke blog saya ye...

http://zahrenn.blogspot.com/2012/11/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

Cik Siti said...

salam..sy datang dr segmen yg sama..
jemput dtg ke blog sy ye..:-)

http://www.ctfarahcomey.blogspot.com/2012/12/jom-bw-sambil-follow-sampai-lebam.html

erny nur aiman said...

Hai datang dari segmen yang sama :) meh meh jenguk kita balik http://ernyynuraiman.blogspot.com

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012