My Result ^^ Ohh PMR.



Assalamualaikum..
Ehem ehem testing testing 1212 , *ehh poyo lah kau* hahahaha ada aku kesah..???

Hai korang sihat..???dh makan..???dh minum..??Jawab dalam hati je okay ^^ muahahah

19/12/2012..tarihk yg ditakuti oleh semua student form3 *mak aihh skemanye ayat..aku cakap mcm tu sebab aku pon student form3 jgak ofkos aku tau prasaan dorang :P okeyy sepp siket sbb memahami..

Dh namanye pon ambil result kan balik tu berpuluh2 call aku dapat *kau bajet kau retiss* hahaha..Dan soalan fevered dorang mestilah “BERAPA A” sampai naik trending kat twitter sane :)








Alhamdulillah aku bersyukur sangat walaupun tak dapat straight A tapi tetap okey bg aku , Aku dapat 8A 1B..huhuhu..

Aku ambil 9 subjek dan ramai orang ingat yg B tu konpem bhasa arab..hahhaha tp sebenarnya yang B tu GEOGRAFI ,

Stress betol aku dengan GEO niy buat spoil je , masa percubaan A adoyaiii…tapi apa2 pun aku still bersyukur dengan apa yang aku dapat maybe ada hikmah disebalik semua tu *acewaahh

Ape ape pon aku nak ucapkan :

·         Thanks kepada cikgu-cikgu aku yg banyak membantu aku , ajar aku sampai aku betul2 paham dan sabar layan kerenah aku yg memening kan kepala otak mereka tu , kejap dapat A kejap tak dapat..acana tu..??

·         Thanks kepada ibu bapa aku yg bnyk hbiskan duit untuk byar personal tuisyen dekat rumah and bg semangat dan doa..


·         Thanks jgak kat kawan-kawan aku terutama aina dan shuhaidah bnyk jgak bantu aku dalam pelajaran

Walaupun aku tau dorang tak baca apa yg aku tulis niy*mke sedih..tapi sekurang-kurangnya aku dapat hargai dorang dengan cara macam ini..kau hadoo..???hahahha


Follow kalau rjin :  Twitter


Last but not Least










Watlek^Watpeace^Muahh

10 comments:

Dear KHY said...

tahniah awak :)

neRdy pakOuR said...

@Dear KHY : ThankYou :)

ishy77 said...

wah...tahniah dik :)) Gudluck untuk SPM pulak.yeahh

neRdy pakOuR said...

@ishyy77 : thanks :) spm..??insyaallah

Cik Tanpa Nama said...

wahhh tahniah (walaupun dah terlambat kannnn)
first time dtg blog ni...nice2..salam perkenalan

Anonymous said...

If with the classic version, you only get
to play the same game over and over again, with
Simon 2 game, you get to play more games with more challenges ad game highlights.
Leveling up to defeat all the enemies can be time arresting
so apprehend to absorb a acceptable bulk of hours anniversary day accepting the a lot
of out of this game. In addition, you can save
the effort of coding the store functionality, virtual goods dependencies, billing interfaces
and rewards.

my blog post :: http://hackingarticles4all.blogspot.com/2011/08/how-to-hack-facebookgmailorkut-by.html

Anonymous said...

Like any game, when we stay within the rules, we score, and when we play outside
the rules there of course is a penalty. Say you're doing as well at Chemistry, and as you are doing at Maths Extension 2, then instead of splitting your study time equally between the two (just because they are both worth 2 units each), you should spend more time on Extension 2, simply because it scales higher. In this addictive puzzle game, catch that damn fly and avoid those tricky obstacles.

my web blog; educational games ()

Nisha said...

Hai!! Tengah boring? Nak join segmen/GIA yang awesome tak? Banyak hadiah lumayan! Jom join! Klik sini http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html dan http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/07/segmen-simple-giler-by-anis.html !! Cepat! Tarikh luput Segmen and giveaway tu 24/8 dan 1/9 !!! Sebanyak 135 hadiah dalam kedua-dua segmen ni! Cepat2!

Syamimi Alias said...

Tahniah . bestnya jadi awak :D

Dosug Киев said...

Индивидуалки, подружки, путаны из салонов, негритянки, славянки и азиатки - все Дорогие индивидуалки сексраком, представленные на нашем сайте Изумительная шлюха, миниатюрный и нежный цветок. Общительная и интересная во всех отношениях девушка. Встречусь с обеспеченным мужчиной.

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012