BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

BEN ASHAARI

nk join , klik je kat gamba tu ,

hye korang , actually blog niy saje2 je buat untuk menghilangkan tension study , ape yg eza rase eza tulis kt blog  niy , itu je pon , tde la gempak mcm blog korang , 

entri2 yg eza rase menarik setakat niy la kan ialah
when you love someone
faedah ber-blogging

itu je la serba sedikit about my blog , 
bye



Watlek^Watpeace^Muahh

13 comments:

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Zaki Muhammad said...

Salam dari segmen Abg Ben ni :)
hihihi singgah sini
pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
jom jenguk2 saya pulak.

http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

karmilaillang said...

singgh tambah ilmu =)

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah dan perkenalan dr fendy
follow sini sekali...

jemput terjah.heheh..

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

cik Lily said...

Salam perkenalan.
Jemput singgah ke belog cik Lily.

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

-datang singgah dari segmen abg ben
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Zaki Muhammad said...

jengok2 sebelum nak pi kelas pukul 5 ni

jom bagi feedback ttg video ni
http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/pendedahan-eksklusif-life-odyssey.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 190. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012