Contest sweet sour friends by Wan Niahix & Nur Ayi'en




This my friends ,
Yg duduk atas meja : Aina Karmila binti Kamal Baharin
Facebook : Aina Karmila

Yg duduk atas kerusi : Nur Shuhaidah binti Shahruddin
Facebook : Syue Aida

Dorang my bff , selalu berada di samping aku ketika susah dn senang , sgt ceria dan baek hati , aku ske kawan dgn dorang sbb dorang bukan yg jenis hipokrik , kalo dorang tak suke dorang akan cakap tp tak menyakitkan hati orang tersebut , usia persahabatan kteorg nk msuk 3 tahun dah , dorang sgt best , susah nk cari kawan mcm dorang , hope persahabatan kte akan kekal untuk selama-lamanya .

~~the end~~~





Watlek^Watpeace^Muahh

1 comment:

wan niahix said...

Thanks sbb join...

Sahabat selamanya k...

Nway, gudluck...

COPYRIGHT@HAK MILIK EZZAH WAHAB 2012